Květinová výzdoba

19.02.2011 19:48

 

  • Myslete na období roku, kdy se svatba bude konat – nechte si poradit od svého floristy. Dobrý florista Vám poradí nejlépe, které květiny jsou v daném období v nejlepší kondici a také se pro Vaši svatbu nejlépe hodí.

 

  • Pokud jste květinový „fajnšmeker“ a na perfektním ladění Vám opravdu záleží, vždy je dobré mít v záloze 2 varianty pro řešení svatební kytice a dekorací. Nikdy nevíte, jestli na poslední chvíli nedojde ke změně v oblečení nevěsty nebo i ženicha. A pokud si dáváte záležet na celkovém sladění, byla by škoda, aby se kvůli změně košile ženicha na poslední chvíli mělo celé toto ladění narušit. Suma sumárum – domluvte se s floristou na „záložní“ variantě.

 

  • Doporučujeme, aby florista, který pro Vás návrhy a řešení připravil, osobně dohlédl i na dekoraci místa obřadu a hostiny. Domluvte se proto se svým floristou předem.

 

  • Kdy je ideální čas řešit květiny? Nejpozději měsíc předem, ale ideální doba je cca 2 měsíce předem. Jsme schopni reagovat na tzv. „last minute“. Všechno lze. Klienti se však musí smířit s tím, že se vychází z možností dodavatelů, jaké květiny jsou k dispozici, je jiná selekce. Samozřejmě, že se vždy dělá maximum ke spokojenosti klientů.

 

  • Trendy svatební kytice a výzdoba - každý florista má jiný trend, je to jako v módě. Trendy se mění, vrací se. Ve svatebních kyticích a výzdobě nehledejte trendy – hledejte floristu, který Vám ten „váš trend“ připraví na míru, poradí Vám. Trendem je Váš vlastní směr.